Henk Bruins bokaal 25 aug. 2013

Tegen 9.00 uur verzamelden zich 11 VVNA' ers zich voor de jaarlijkse wedstrijd om de Henk Bruins Bokaal. Jan Kuipers had dit jaar niet veel keus als het ging een geschikt watertje te vinden, maar deze vertrouwde stek voldeed aan de verwachtingen. De hoge begroeiing aan de wal en het vele stof op het water deed echter wel een beroep op de werpvaardigheden van de deelnemers.

Na een welkomswoordje verspreidde het gezelschap zich in tweetallen op zoek naar een geschikte visstek. Gewild was de begroeide oever aan de andere kant van het kanaal. Gelukkig stond er niet veel wind, zodat menigeen een visje kon vangen.

De koffie stond stipt om 10.00 uur klaar en kon er even worden bijgepraat over de vangstresultaten en de ervaringen van de afgelopen vakantie.

Voor de tweede sessie zochten de meeste een nieuwe locatie. Het mooie weer en de iets toenemende wind zorgen voor wederom prima visweer. Menigeen wist ook na de pauze nog een visje te vangen hoewel er ook leden bij waren die om 12.00 uur de dag blank afsloten. De vangstresulaten werden bij Jan Kuipers ingeleverd en hij kon daarna de winnaar bekend maken,

In totaal werden er 41 vissen gevangen. De meeste (12 stuks) waren gevangen door Tino. Hij werd daarmee winnaar van deze wedstrijd en kreeg uit handen van Jan de bokaal in handen. Gerard Heijnen volgde op de voet met 11 vissen en de derde plaats was voor Ferdy Geerdink met 7.

De laatste bedankte als voorzitter de organisatie voor deze geslaagde en gezellige visochtend. Er werd nog even nagepraat en toen ging ieder huiswaarts om verder te genieten van deze mooie augustusdag.

Winnaar 2013 Tino Groentjes

 

 

 

 

 

 

 

 

You are here: Home Nieuws Henk Bruins bokaal 25 aug. 2013